Boerhoes

Koepelallee 8, 7722 KT Dalfsen

0529 401878

www.boerhoes.nl


Beschut in de schuur worden keramiek, beelden en schilderijen, groot en miniatuur

getoond. Buiten waaien en draaien kunstig de windobjecten over veld en natuur. 

Op het erf zwerven beelden en zweven de tonen van instrumenten.

Kom, kijk, luister en geniet!


Willie Hakvoort


Willie schildert met acrylverf en gebruikt gemengde technieken. Haar beeldtaal is lyrisch abstract. De schilderijen zijn zowel gelaagd als doorwerkt. De natuur is de belangrijkste inspiratiebron. Bij vertaling van de concrete waarneming op doek laat ze haar verbeelding de vrije loop. Smaakt dit naar meer? Kom dan naar Boerhoes! 

 

www.williehakvoort.nl  |  06 30 59 02 98

 

 


Annigje/MI&ANN


Erik Knegt en Annie Sturing zijn de mensen achter ANNIGJE TASSEN en 

MI&ANN ART JACKETS met als thuisbasis MicksArt Collectief in Emmen. Unieke handgemaakte leren tassen en bijzondere Art Jackets van vintage jeans of leren jasjes. Voor meer info kun je alvast een kijkje nemen op hun websites.  

 

www.annigje.com  |  06 26 01 60 24

 

 

 


MICKS ART


Mirjam Molewater de la Rive Box komt met 3D Design objecten van de hand van jonge talenten bij MicksArt, de broedplaats voor Kunstenaars. Kijk alvast even op de site om een indruk te krijgen. Wil je een eigen jasje of schoenen laten pimpen? 

Van harte welkom op locatie. 

 

www.micksartcollectief.nl  |  06 57 19 33 75


Miranda Meurs


De wereld om haar heen, één grote inspiratiebron. Onderwerpen uit het dagelijks leven, beelden & woorden die haar raken, verwonderen en doen bewonderen, zijn de basis voor haar werken. Details, worden neergezet in geometrische vormen en opvallende kleurencombinaties. Het werk van Miranda is kleurrijk & strak, herkenbaar, vrolijk en verrassend.

 

www.atelierdecirkel.com

 


Vliegergroep


Windobjecten

Hoog en laag zweeft in weer en wind een gevarieerde luchtvloot boven de uiterwaarden en de Vecht.  Een tiental enthousiaste vliegeraars komt bijeen om de zelfgemaakte creaties te tonen. Bij weinig of geen wind worden de windobjecten opgebouwd en in de wei getoond. 

 

breedland@gmail.com