Wedstrijd Ansichtkaart Dalfsen


Wij kennen allemaal de ansichtkaarten die je tegenkomt op vakantie met daarop groeten uit... Daarbij vaak een of  meerdere afbeeldingen van herkenbare plekken. Google Dalfsen en de herkenbare plekken komen voorbij. “Groeten uit” erbij en je zou denken klaar is Kees. Natuurlijk kan dat. Maar het lijkt ons een mooie gelegenheid om Dalfsen anders in beeld te brengen dan anders. Daarom doen wij een beroep op jou.

Hoe doe je mee?

De nieuwe POP-UP TIP (Tourist Info Punt) is gevestigd in de Albert Heijn. In samenwerking met Stichting -kunst om dalfsen- nodigt Albert Heijn Dalfsen creatieven uit om een werk te maken, geïnspireerd op Dalfsen. Dat mag gefotografeerd zijn, maar ook geïllustreerd, geschilderd, geplakt, geborduurd e.d. Met tekst, zonder tekst, alleen tekst. 

  • Laat je creativiteit de vrije loop. 
  • Maak een foto van je werk en stuur deze vóór 1 juli 2023 naar: info@kunstomdalfsen.nl 
    o.v.v. GROETEN UIT DALFSEN  |  je naam  |  titel van het werk  |  telefoonnummer en leeftijd.
  • Uit alle inzendingen worden 5  afbeeldingen gekozen door een jury. Deze worden dan in de vorm van een ansichtkaart met vermelding van de kunstenaar* verkocht in de POP-UP TIP (Tourist Info Punt). De jury bestaat uit een afgevaardigde van Albert Heijn en Kunst om Dalfsen en 3 onafhankelijke juryleden.
  • Voor alle leeftijden. 
  • Let op: met de vijf winnaars wordt contact opgenomen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. En lees even onderaan deze pagina de voorwaarden mbt rechten.

Doe mee en win een waardebon twv €50,-

Albert Heijn biedt een waardebon aan van € 50,-  voor de vijf meest opvallende ontwerpen. Dus als je een een mooi idee hebt voor één van de vijf ansichtkaarten van Dalfsen, is dit de perfecte gelegenheid om mee te doen! Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Albert Heijn Dalfsen en Stichting -kunst om dalfsen-.

* Als je deelneemt aan deze wedstrijd geef je ons toestemming om jouw foto van jouw kunstwerk te gebruiken om ansichtkaarten van te maken, die verkocht gaan worden bij de TIP. Ook ga jij ermee akkoord dat  wij jouw afbeelding op deze website te plaatsen, op social media en misschien wel in de krant.  Uiteraard met vermelding van jouw naam en naam van het werk.