Door Edelsmeden

Ankummer Es 13a, 7722 RD Dalfsen 

www.dooredelsmeden.nl

 


Het atelier van Door edelsmeden is gevestigd op de prachtige kwekerij van Coen Jansen. Hier werkt Maartje Trooster in haar atelier als edelsmid. 

De natuur is een grote inspiratiebron en terug te vinden o.a. in de vorm van afgietsels van zaaddoosjes in goud en zilver gecombineerd met bijvoorbeeld edelstenen, vertaald  in sieraden of kleine objecten .

 

Wij zijn blij dat we tijdens deze kunst om Dalfsen het mooie werk kunnen laten zien van Ilse Kauffman, Ilse Oelbers, mijn eigen werk en de bijzondere vaste planten van Coen Jansen.

Sara serveert zoals ieder jaar  heerlijke koffie, thee en taart!

Wees welkom! 

 


Ilse Kauffman


De schilderijen/tekeningen van Ilse Kauffman hebben een fragmentatie in zich.

Schijnbaar als bij toeval, maar toch gecontroleerd een conversatie tussen 

organische vormen, scherpe lijnen en vlakken. Hierdoor ontstaat een gelaagdheid die uitnodigt tot een verdere verkenning door de beschouwer. 

 

Atelier Gouwstraat Rotterdam  |  06 24 71 48 75 

INSTA: @ilse.kauff.man  |  Ilsekauffman4@gmail.com


Ilse Oelbers


Ilse is opgeleid in de traditionele houten scheepsbouw in Engeland en maakte houten boegbeelden en andere scheepsversieringen in opdracht. Sinds 2010 is in haar vrije werk de mens de grootste inspiratiebron, integriteit en intimiteit zijn daarbij sleutelwoorden. De verstilde beweging in haar sculpturen laat de kwetsbaarheid van de mens tot uiting komen.

 

Studio Ilse Oelbers  |  06 22 56 29 51  |  www.ilseoelbers.nl