Boerhoes

Koepelallee 8, 7722 KT Dalfsen

0529 401878

www.boerhoes.nl


Zwerf rond op ons erf boordevol kunst en cultuur. Aan de wanden in de stal  

schilderijen, viltwerk en aquarellen, beelden klein en groot, her en der de muzikale klanken, verrassende muzikanten en instrumenten. En met de wind waaien en draaien vliegers door ons luchtruim. 


Willie Hakvoort


Willie Hakvoort schildert met acrylverf en maakt daarbij gebruik van toegevoegde materialen. Landschappen zijn een grote inspiratiebron, maar ook in abstract werk laat ze haar verbeelding de vrije loop. Daarnaast gebruikt ze collagetechnieken om kleine schilderijtjes te maken. 

Groot en klein werk is te zien bij Boerhoes.   

 

www.williehakvoort.nl  |  06 30 59 02 98

 

 


Miranda & Marja


Miranda laat zich bij haar kleurrijke & strakke schilderwerk inspireren door de wereld om haar heen. Haar werk is herkenbaar, vrolijk en verrassend.

 www.atelierdecirkel.com

 

Marja maakt keramiek beelden met “een verhaal” in de voor haar kenmerkende eigen stijl en strakke minimalistische sieraden.

marjacrea@gmail.com  |  FB: Marja Multicrea

 


Vliegergroep


Windobjecten

Hoog en laag zweeft in weer en wind een gevarieerde luchtvloot boven de 

uiterwaarden en de Vecht. Een tiental enthousiaste vliegeraars komt bijeen om de zelfgemaakte creaties te tonen. Bij weinig of geen wind worden de windobjecten opgebouwd en in de wei getoond. 

 

breedland@gmail.com

 


Henk van der Vegt


Henk van der Vegt ontwerpt en maakt objecten van glas i.c.m. roestvrijstaal en leisteen. Als u zelf een idee heeft, kan hij een ontwerp voor u maken.

 

vandervegt.h@caiway.nl  |  06 19 01 86 16