Boerhoes

Koepelallee 8, 7722 KT Dalfsen

0529 401878

www.boerhoes.nl


Zwerf rond op ons erf boordevol kunst en cultuur. Recht aan de wanden in de stal de schilderijen, viltwerk en aquarellen, beelden klein en groot, her en der de muzikale klanken van band en kwartet. En met de wind waaien en draaien rechte en ronde vliegers door ons luchtruim. 


Willie Hakvoort


Willie Hakvoort schildert met acryl op doek en werkt bij voorkeur met meerdere verflagen en gemengde technieken. Ze streeft naar harmonie tussen kleur, contrast en penseelstreek. Landschappen zijn een inspiratiebron, abstract werk ontstaat door spontane improvisatie. Bewonder haar werk bij Boerhoes. 

 

www.williehakvoort.nl  |  06 30 59 02 98

 

 


Miranda Meurs


De wereld om haar heen, één grote inspiratiebron. Onderwerpen uit het dagelijks leven, beelden en woorden die haar raken, verwonderen en doen bewonderen, zijn de basis voor haar werken. Details worden neergezet in geometrische vormen en opvallende kleurencombinaties. Het werk van Miranda is kleurrijk en strak, herkenbaar, vrolijk en verrassend.

 

www.atelierdecirkel.com

 


Vliegergroep


Windobjecten

Hoog en laag zweeft in weer en wind een gevarieerde luchtvloot boven de uiterwaarden en de Vecht.  Een tiental enthousiaste vliegeraars komt bijeen om de zelfgemaakte creaties te tonen. Bij weinig of geen wind worden de windobjecten opgebouwd en in de wei getoond. 

 

breedland@gmail.com

 


Marja & Magdaleen


Marja exposeert met beelden en wanddecoraties van keramiek en met strakke minimalistische sieraden. Magdaleen schildert met acrylverf. Kleurrijk, gelaagd, energiek, expressief.

Naast de schilderijen zijn er kunstkaarten te koop.

 

www.magdaleenronner.nl marjacrea@gmail.com, FB/Marja Multicrea


NEVA


Het Neva Ensemble bestaat uit vijf enthousiaste muzikanten. Naast het klassieke repertoire speelt Neva ook graag lichtere muziek, zoals een gezellige tango. 

Het ensemble bestaat uit Nadine Blaak (piano), Else van der Steeg (viool), Talitha Klooster-van de Weg (viool), Vivian van der Steeg (altviool) en Anouk Lucas (cello).


Harm Hol


Zuiver rond, dat zijn de boomballen. Veelal gemaakt uit de stobbe van een boom. Dit weekend exposeert Harm Hol bij Boerhoes en kun je ook zien hoe hij aan het werk is.

 

boombal.nl