Van Ankumshof

Van harte welkom bij kunstpunt ‘Van Ankumshof’. Hier vindt u werk van meerdere kunstenaars (glaskunst, tassen, schilderijen, sieraden en keramiek). 

Van Ankumspad 1

7721 AK Dalfsen

06 43 070568


Diana Westerkamp


Diana Keramiek

 

Diana Westerkamp maakt objecten van keramiek zoals huizen, schalen, abstract werk en tuinobjecten. Laat u verrassen door dit sfeervolle kunstpunt in het centrum van Dalfsen. 

 

dianakeramiek@gmail.com www.dianakeramiek.blogspot.nl

 


Marjan van Schaik


Glasatelier Breekbaar

 

In haar atelier in Dedemsvaart maakt zij unieke kleurrijke glasobjecten. Marjan gebruikt de technieken glasfusing, (sand)casting en zeefdrukken op glas met glaspoeder. Marjan vindt het fijn om haar kennis te delen in de workshops  die zij geeft. Ook voor werk in opdracht kunt u bij haar terecht.

  

 

06 25 42 37 76  |  www.glasatelierbreekbaar.nl

 


Marije Steenbergen


Atelier Makerije

 

Zij studeerde Beeldende Kunst en Vormgeving aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. In haar werk legt ze stemmingen, sferen, dromen en emoties vast in herkenbare weergaven. Natuur speelt een belangrijke rol in het werk. In haar atelier in het bos in Heino kunt u terecht voor cursussen en workshops.

 

06 29 38 38 82  |  www.makerije.nl

 


Annie Sturing


Annigje Tassen

 

De tassen van Annigje zijn altijd unica’s, van strak en stijlvol design tot kleurrijk eigenwijs. Vanaf 2011 maakt zij leren tassen en inmiddels geeft zij ook workshops: Customize your own bag. Zij neemt deel aan kunstmarkten door heel Nederland en exposeert op verschillende plekken.

 

06 26 01 60 24  |  www.annigje.com 


Monique Smit


TheMocrazy

 

TheMocrazy maakt bijzondere sieraden met de natuur als inspiratiebron. Glazen sieraden waarin stukjes natuur verwerkt zijn, zoals mos, (delen van) bloemen, stenen en veren. Stukken hout waar tot in detail afbeeldingen in zijn gebrand met een houtbrander. 

 

themocrazy@outlook.com  |  www.themocrazy.nl

 


Anneke Bagerman


Anneke-Art

 

Zij is sinds haar afstuderen in 1993 aan de Constantijn Huygens academie in Kampen actief bezig met schilderen. Haar grote olieverf schilderijen hebben altijd de natuur als uitgangspunt en haar onderwerpen kenmerken zich door eenvoud. Een stukje berm of wilde bloemen in het gras zijn geliefde thema’s.

 

038 44 45 241  |  www.anneke-art.nl