Van Ankumshof

 Van Ankumspad 1, 7721 AK Dalfsen  

 


Diana Westerkamp - Diana Keramiek

 

Van harte welkom bij kunstpunt ‘Van Ankumshof’. Hier vindt u werk van meerdere kunstenaars (porselein, glaskunst, tassen, pentekeningen, schilderijen, sieraden en keramiek). Diana Westerkamp maakt objecten van keramiek zoals huizen, boten, schalen, abstract werk en tuinobjecten. Laat u verrassen door dit sfeervolle kunstpunt in het centrum van Dalfsen.  

 

dianakeramiek@gmail.com  |  www.dianakeramiek.blogspot.nl  |  06 43 07 05 68


Annette Wijninga - “Lignes Naturelles” schilderen met Merinowol

 

Annette schildert al jaren landschappen/natuur. Ook maakt ze oa kleine 

natuurlandschappen van merinowol met een droogvilt techniek. 

Deze landschappen worden verwerkt op paneel of op tegel. Dit jaar zijn haar werken vooral geïnspireerd door de kleuren en natuur van Zuid-Frankrijk.

Laat u verrassen door de kleurenpracht.

 

www.annettewijninga.nl  |  06 20 40 48 79


Marjan van Schaik - Glasatelier Breekbaar

 

In haar atelier in Dedemsvaart maakt Marjan unieke kleurrijke glasobjecten. Zij gebruikt de technieken glasfusing, (sand)casting en schilderen op glas met emailles. Marjan vindt het fijn om haar kennis te delen in de workshops die zij geeft. Ook voor werk in opdracht kunt u bij haar terecht. 

 

www.glasatelierbreekbaar.nl  |  06 25 42 37 76


Redmer Hoekstra

 

Associaties op vorm, betekenis en werking. Vaak verrassend, vreemd en grappig maar ook met een vreemd soort logica, in een fantastische en surreële wereld.

Redmer Hoekstra maakt pentekeningen met fineliner op papier. Door zo realistisch mogelijk te werken, komt de vervreemding des te sterker over.

 

info@redmerhoekstra.nl www.redmerhoekstra.nl  |  06 52 07 31 49


Everdien Post Porselein

 

Everdien maakt porseleinen objecten. Porselein is een prachtig materiaal waarmee je heel dun kunt werken voor bv doorzichtige objecten, maar ook voor dagelijks gebruik is porselein heel geschikt. Kom kijken, voelen en genieten van dit prachtige materiaal. Wees welkom!

 

www.everdienpost.nl    |  everdien.post@home.nl   |  06 13 33 04 49


Trix Vogelzang

 

Oude materialen in een nieuw tasje! 

Trix Vogelzang maakt upcycled tassen & accessoires. Vrachtwagenzeil, tentdoek, brandweerslang, gerecycled leer en andere materialen  worden verwerkt in unieke stoere tassen.

 

FB: /trixtassen   | INSTA: /trixtassen   |  06 12 66 75 23