Kulturhus Trefkoele+

Ruigedoornstraat 108, 7721BR Dalfsen

www.trefkoeleplus.nl


Trefkoele+ is de ontmoetingsplek van Dalfsen. Verschillende partners van het kulturhus en lokale kunstenaars presenteren zichtzelf dit weekend. Tijdens Kunst om Dalfsen wordt ook de nieuwe langdurige expositie geopend, ingericht door de Kunstgroep Trefkoele+.


Carla Bohnert


Carla Bohnert is inmiddels ook al een bekende deelnemer van het kunstweekend geworden. Wat heeft ze dit jaar aan kunstwerken meegenomen? 

Bezoek haar bij Trefkoele+.

 

www.carlabohnert.nl


Greet, Taco & Veerle


Greet van der Meulen: fotograaf met voorliefde voor natuur  -  www.greetvandermeulen.nl

Taco Bijlsma: fotograaf zwart-wit portretten  -  www.fotaco.nl  

Veerle Bijlsma: jong teken- en schildertalent, veelzijdig, van realistisch tot meer fantasie, met oog voor kleur en detail.  


Mots Kocic


Kunstenaar Mots Kocic staat bekend om zijn unieke creaties van houten voorwerpen en meubels. Zijn kunstwerken combineren vakmanschap met artistieke flair, daarom vertelt elk stuk een eigen verhaal. Zijn artistieke visie omvat zowel functionaliteit als esthetiek. Mots’ werk is een eerbetoon aan traditioneel vakmanschap. Echt iets voor liefhebbers van unieke creaties.

 

kocic.nada@gmail.com  |  06 23 68 81 04


Laura Vrolijken


Laura Vrolijken maakt realistische tekeningen van allerlei soorten dieren. Ze werkt hierbij met pastelpotloden op pastelpapier. Tijdens het tekenen focust ze zich graag op de kleine details en op het effect van lichtinval.

 

lauravrolijken@gmail.com lauravrolijken.nl


Schildergroep Saam Welzijn


De schilderclub van Saam Welzijn is een actieve en enthousiaste groep, die wekelijks op maandagmiddag bij elkaar komt. Beginners  en gevorderden schilderen onder leiding van kunstenares Tineke Hutten, die regelmatig ook nieuwe technieken aanlevert. De keuze van onderwerp is vrij in zowel acryl- als olieverf.

 

www.saamwelzijn.nl/activiteitenaanbod/schilderen