Natuurboerderij Lindehoeve

Koesteeg 4 Dalfsen

06 47 08 40 67 

www.natuurboerderijdalfsen.nl 


Natuurboerderij ‘Lindehoeve’ gelegen op een unieke plek in het landschap buiten het dorp Dalfsen. Een mooie beschermde omgeving voor jong en oud om te genieten van flora en fauna in een rustgevende omgeving, onder het genot van een kop koffie of thee tijdens het ‘Kunst- en Cultuurweekend 2019’.


Dinie van Assen


Wie Dinie tegenkomt, herkent in haar een creatief mens. Iemand die op zoek is naar het unieke en onderscheidende, zonder dat het onder het extravagante valt. Opvallen mag, maar op een mooie, rustige manier. Dinie maakt tijdloze sieraden met een verrassende uitstraling van aluminium gecombineerd met rubber.

 

baloulou@hotmail.nl

 


Katarina Jankowski


Katarina Jankowski is fijnschilder in diverse schildertechnieken zoals olieverf, aquarel, eitempera maar ook acryl. Afhankelijk van de gekozen techniek bereidt ze verf en

dragers zelf. Zij is afgestudeerd aan de Academie voor Kunst en Ambacht, een opleiding voor de klassieke  schildertechnieken. Inspiratie zoekt ze in de natuur.

 

www.katarina-art.nl

 

 


Gerry en Jan Ellenbroek


Beeldhouwen is voor Gerry een avontuurlijke reis en een uitdaging. De kleur van de steen speelt hierbij een niet te onderschatten rol! Haar olieverf schilderijen zijn realistisch. 

 

Jan maakt stenen en bronzen beelden, vaak met een glimlach. 

De olieverf schilderijen zijn soms droombeelden, maar ook vaak realistisch.

 

www.gerjanell.nl