Boerhoes

Koepelallee 8, 7722 KT Dalfsen

0529 401878

www.boerhoes.nl


Beschut in de schuur toont het keramiek, leer en schilderijen, groot en miniatuur. Buiten in weer en wind waaien en draaien kunstig de windobjecten over veld en natuur. Overal over het erf zweven de tonen van koor en instrumenten. 

Kom, kijk, luister en geniet!


Doede de Jong


Na 36 jaar Koninklijke Marine, parttime actief op Sluis Vechterweerd. Tevens het begin van  ‘leren kijken naar de natuur’, in het fraaie Vechtdal en fotograferen.  

Als je ‘kunt kijken’, word je verrast door de natuur. Dankbaar om het kijken tweemaal te mogen beleven. Kom ook eens kijken, bij Boerhoes.

 

06 53 60 13 07


Marja de Jong - Hakkaart


Marja is creatief veelzijdig maar het werken met klei is nu haar passie. De beelden van haar kenmerken zich door de eenvoud aan kleur en de combinatie van metaal met hout. Zij maakt komische beelden, beelden met visie en diverse beeldjes ontstaan vanuit het lied “Mag ik dan bij jou”.

 

marjacrea@gmail.com 

FB:/MarjaMulticrea


Magdaleen Ronner


Magdaleen Ronner schildert al vele jaren. In haar beginperiode werkte ze met olieverf, maar nu schildert ze met acryl. Ze gebruikt verschillende technieken om haar werk zo expressief mogelijk te maken. De foto’s tonen details van schilderijen.

Magdaleen nodigt u van harte uit om de originelen te komen bekijken.

 

m_ronner@ziggo.nl www.magdaleenronner.nl

 


Eeke Tasserij


Eeke tasserij is het label waaronder Femke Kingma tassen en klein lederwaren vervaardigt. De handgemaakte ontwerpen zijn tijdloos en door de beperkte oplage is ieder product uniek. Bij het samenstellen van een persoonlijke tas zorgt zij dat de leren buitentas voor iedereen en de binnentas speciaal voor de nieuwe tassendrager zichtbaar is.

 

06 21 51 05 72 

www.eeketasserij.nl info@eeketasserij.nl 

 


Vliegergroep


Windobjecten

Hoog en laag zweeft in weer en wind een gevarieerde luchtvloot boven de uiterwaarden en de Vecht.  Een10-tal enthousiaste vliegeraars komen bijeen om hun zelfgemaakte creaties te tonen. Bij weinig of geen wind worden de windobjecten opgebouwd en in de wei getoond. 

 

breedland@gmail.com