Hinke Oosten

AFFIRMATIE LANTAARN

Het woord affirmatie komt van het latijnse woord 'affirmare'. Dat betekent versterken of bekrachtigen. Wie maar vaak genoeg positieve affirmaties herhaalt, zal de hersenen trainen om positieve gedachten te versterken. 

Een affirmatie is eigenlijk gewoon een gedachte. Hoe vaker we een bepaalde gedachte hebben, hoe meer we daarin gaan geloven en hoe meer het zich in ons leven zal manifesteren.

 

Eigenlijk gebruikt iedereen al van jongs af aan affirmatie, maar negen van de tien keer alleen geen positieve. Daarom is het zo belangrijk dat we positieve affirmaties in ons leven binnenlaten. Onze hersenen zijn namelijk zo geprogrammeerd dat ze geloven wat we vaak zien of horen. Een echt werkzame affirmatie beïnvloedt het onderbewustzijn en herprogrammeert eigenlijk de hersenen. 

 

Wil je creatief aan de slag en tools waarmee je je mooiste leven kunt creëren? Dan nodig ik jou heel graag uit om te komen schilderen in mijn atelier om jouw eigen MANIFESTATIE DOEK te maken. 

 

Meer informatie vind je op mijn website www.hinkeoosten.nl.

Je mag me natuurlijk ook bellen, dan kijken we samen welke manier van schilderen en/of levenscoaching het beste bij jou past.