Irma van der Mee

Een Lantaarnpaal met een pak op maat en dan nog ook nog in de spotlights

 

Wat een fantastische uitdaging was dit! Een lantaarnpaal aankleden met gerecyclede spijkerbroeken en fournituren is zo uniek. Ik heb al diverse unieke jassen en pakken gemaakt maar natuurlijk nog nooit een Lantaarnpaal Outfit.

Als eerste ben ik de maten op gaan gemeten van lantaarnpaal nr 26 op het Kerkplein, daarna heb ik in mijn Atelier Oudfits de Lantaarn Outfit gemaakt. 

Ik woon sinds februari in Dalfsen met een klein Atelier Oudfits op de Heinoseweg nr 2 in een unieke omgeving van Huize den Berg. 

Door aan dit Kunstlicht project mee te doen, hoop ik Dalfsen beter te leren kennen en heeft het mij nu al een grote bijdrage gegeven.  Het enthousiasme en de spontaniteit van de omwonende en de organisatie was zeer hartelijk.

 

De hele lantaarn Outfit is demontabel door alle deelbare ritsen (uit de kringloop) en is gemaakt van restjes denim van oude jeans 

en 4 oude spijkerbroeken. Elke zak en taille band is gebruikt.

Het puzzelen met stukjes stof was weer een dankbare bijkomstigheid en ik ben blij met het resultaat. Want zeg nou zelf ooit wel eens een lantaarnpaal met een spijker Outfit gezien?? Ik hoop dat jullie het ook geslaagd vinden.

 

Wist je dat je jou oude spijkerbroeken bij mij kan inleveren?

Ik maak daar weer nieuwe exclusieve kleding van. Hierdoor krijgt jouw broek weer een tweede kans. Want helaas is de fabricage van denim kledingindustrie een zware belasting voor het milieu.    

 

Mijn website : www.oudfits.com

Instagram: @Oudfits3.0 of @Atelier_Oudfits

Facebook: Oudfits

Telefoon: 06 22 80 13 91